+30 2310226452 | Δευ - Παρ 10:00 - 18.00 & Σαβ 10:00 - 15:30 | 26ης Οκτωβρίου 26Α, Κτήριο Θέμις ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Choice Travel

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Choice travel ιδρύθηκε το 1983 και από τότε ακολουθεί μια συνεχώς ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς του οργανωμένου ταξιδιού και των σχολικών εκδρομών.

Τουριστικό Γραφείο, Choicetravel.

Tο Choice travel έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλες τις ανάγκες και όλα τα ενδιαφέροντα κάτι που σημαίνει ότι οι πελάτες μας εξυπηρετούνται από έναν μόνο ταξιδιωτικό οργανισμό για όλες τις ανάγκες τους. Τα έμπειρα στελέχοι μας θα δώσουν ζωή στα σχέδια σας καθώς και του καλύτερους όρους για την άψογη οργάνωση τους.

Τα περισσότερα στελέχη μας έχουν εξελιχθεί μαζί με την εταιρεία και η αφοσίωση τους και η εμπιστοσύνη τους έχουν συμβάλλει για να πάρει τη σημερινή της μορφή. Ο εμπλουτισμός του προσωπικού της εταιρείας με νέους, δυναμικούς ανθρώπους, γνώστες όλων των θεμάτων του ταξιδιού και η συνεχή εκπαίδευσή τους κάνει το προσωπικό μας το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας.

Για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους πολύ υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί από το management ολικής ποιότητας που εφαρμόζουμε χρειάζεται η ανάλογη υποδομή. Και σε αυτόν τον τομέα είμαστε πρωτοπόροι καθώς computers, τηλεπικοινωνιακή τεχνολογία, πρόσβαση στο internet, καθημερινή χρήση e-mail και όλες οι απαραίτητες γνώσεις έχουν υιοθετηθεί εδώ και καιρό από την εταιρεία μας. Οι συνεχείς αναβαθμίσεις και η χρήση των πλέων σύχγρονων δικτύων κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων (SABRE) εγγυώνται πως όλες μας οι υπηρεσίες, μικρές και μεγάλες, σχεδιάζονται, προγραμματίζονται και εκτελούνται με τη μέγιστη σιγουριά και αποδοτικότητα πετυχαίνοντας τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα.

Τμήμα εξερχόμενου ταξιδιού
• ΕΚΘΕΣΕΙΣ
• ΣΥΝΕΔΡΙΑ
• ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
• ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
• ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
• ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ
• ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
• ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΠΟΛΕΩΝ
• ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
• ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΙΝΗΤΡΩΝ
• ΤΑΞΙΔΙΑ ALL INCLUSIVE

Η στενή επαφή με τουριστικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, η πείρα μας, οι αποκλειστικές συνεργασίες μας και η τεχνογνωσία μας εξασφαλίζουν την άριστη οργάνωση οποιουδήποτε γεγονότος στο εξωτερικό. Το τμήμα εξερχόμενου ταξιδιού προσφέρει μοναδικές προτάσεις για μεμονωμένους και επιχειρήσεις καλύπτοντας ένα ευρύ τομέα δραστηριοτήτων που εκτείνεται από την οργάνωση ενός απλού ταξιδιού μέχρι την οργάνωση Incentives μεγάλων εταιρειών.

Το πελατολόγιο μας στο οποίο συμπεριλαμβάνονται μεγάλες εταιρείες καθώς και δημόσιοι οργανισμοί, αποδεικνύει την μοναδική εξειδίκευση μας σε κάθε είδους αεροπορικό εισιτήριο: επιχειρηματικά, ναυτικά, VIP, εκδρομικά και προσφορές…τίποτα δεν είναι άγνωστο για το Choice Τravel!

Η φροντίδα και η προσοχή μας για κάθε έναν από τους πελάτες μας καθώς και η πραγματική γνώση ολόκληρου του Ελληνικού χώρου εγγυώνται την άψογη οργάνωση κάθε ταξιδιού και εκδήλωσης που διοργανώνουμε. Οι ιδέες μας, η αποτελεσματικότητα μας και η σιγουριά που παρέχουμε έχουν οδηγήσει στην οργάνωση υποδειγματικών ταξιδιών κινήτρων και συνεδρίων στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας και όλα αυτά με την καλύτερη σχέση τιμής και ποιότητας.
Σε ότι αφορά εκδρομές των τελειοφοίτων, έχουμε ήδη υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με γνωστά πολυτελή ξενοδοχεία αποκλειστικά για μαθητές από τη Βόρεια Ελλάδα καθώς επίσης και συμβόλαια για πτήσεις charter με αξιόπιστες Ελληνικές εταιρείες  για προορισμούς όπως η Ρόδος και η Κρήτη.

Επειδή πιστεύουμε ότι αποτελεί προτεραιότητα η ασφάλεια των πελατών μας, έχουμε υπογράψει συμβόλαιο ασφαλιστικής κάλυψης με την εταιρεία Interamerican που περιλαμβάνει τόσο την ιατροφαρμακευτική περίλθαψη όσο και την κάλυψη αστικής ευθύνης των εκδρομέων. Όσον αφορά στις οδικές μετακινήσεις, ο σύγχρονος στόλος λεωφορείων που μπορούμε να διαθέσουμε, εγγυάται την ασφαλή μετακίνηση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Choicetravel_Espa